International Maths Olympiad Forum By SOF Olympiad Trainer

User Forum

Subject :IMO    Class : Class 6

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 8

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 9

Ans 1:

Class : Class 9
the questions clearly says 'incorrect'. So, the answer is (B)

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 8

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 1

Ans 1:

Class : Class 4

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 1

Ans 1:

Class : Class 4
easy 265

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 5

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1

(D): Number of cars sold in first 3 weeks
= 2 + 4 + 3 = 9
Number of cars sold in last 2 weeks
= 6 + 9 = 15
∴  Jatin sold  15 – 9 = 6 more cars in the last 2 weeks than in first 3 weeks. 


Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 8

Ans 1:

Class : Class 8

Ans 2:

Class : Class 8

Ans 3:

Class : Class 8

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 1

Ans 1:

Class : Class 4

Ans 2:

Class : Class 4

Ans 3:

Class : Class 4
please explain in easyway

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 3

Post Your Answer