# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 7

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 1
Here, the answer is B. A plane is a flat surface made up of points that extends infinitely in all directions.

## Ans 2:

Class : Class 6
Option B. It should be plane. Line extends infinitely in 2 directions. Plane extends in all directions infinitely.

## Ans 3:

Class : Class 6
Option B. It should be plane. Line extends infinitely in 2 directions. Plane extends in all directions infinitely.

Subject :IMO    Class : Class 8

## Ans 1:

Class : Class 9
B 579

Subject :IMO    Class : Class 1

## Ans 1:

Class : Class 4
so the answer Is D. are you fool?

Class : Class 1
D

## Ans 3:

Class :
D

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 6
its not 285 but its - 285

Class : Class 1
If m=6, n=4, p=3, then the equation becomes 10 x 62 â 16 X 4 + 2 X 3 + 5 = 10 X 36 â 64 + 6 + 5 = 360 â 64 -11 = 360 â 75 = 285

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 5
In first one, middle figure go to the bottom right corner, bottom right corner figure go to upper left corner , upper left corner figure go to middle and upper right and bottom left figure just change their places. So, if the same rule is used in figure 3 and 4, the answer is c.

Class : Class 4
C

## Ans 3:

Class : Class 5
In first one, middle figure go to the bottom right corner, bottom right corner figure go to upper left corner , upper left corner figure go to middle and upper right and bottom left figure just change their places. So, if the same rule is used in figure 3 and 4, the answer is c.

## Ans 4:

Class : Class 4
C

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 4
Can you show where is symmetrical line in "D" that means 9

Class : Class 4

## Ans 3:

Class : Class 4
Here 2 3=5 and if we continue like this then 5 3=8 and 8 3=11 so, 9 is the odd one out and "D" is the correct answer.

Class : Class 1
Here, the figure in option 'C' is only symmetrical while the rest of the figures are not symmetrical. Hence, figure in option 'C' is the odd one out of all the four figures.

## Ans 5:

Class : Class 4
YEP

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 6
d - none of these

Class : Class 6
D

Class : Class 4
d

## Ans 4:

Class : Class 6
d - none of these

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 9

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 1
Priya started her work from a monday and continued her work for 15 days. So, she had worked for 2 saturdays + 13 weekdays. We know that she works for 8 hours a day,so For working on the weekdays, she will receive= 13 X Rs. 50.50 X 8 = Rs. 5252 For working on 2 saturdays, she will receive= 2 X Rs.85 X 8 = 1360 Thus, the total amount she will receive is Rs.5252 + Rs. 1360 = Rs. 6612. Hence, the correct answer is D.

Class : Class 7
yeah true

Class : Class 7
nooo