# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 4
A

Class : Class 4

## Ans 3:

Class : Class 4
A

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 1

(A)

Numbers of bags sold in January = 407

Numbers of bags sold in February = 407 + 181 = 588

So, total numbers of bags sell in two months = 407 + 588 = 995

Class : Class 1

(A)

Numbers of bags sold in January = 407

Numbers of bags sold in February = 407 + 181 = 588

So, total numbers of bags sell in two months = 407 + 588 = 995

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 6

## Ans 2:

Class : Class 4
There is a typo in this question or the options as none of the options are the correct answer. Since option C is given correct, it seems the option C should have been 88L 500ml.

Subject :IMO    Class : Class 6

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 1

(B)

2 star + moon = 1960

4 star + moon = 2780

Now, 2 star + 1960 = 2780

2 star = 820

1 star = 410

Also, 2 star + moon = 1960

820+moon = 1960

moon = 1960-820 = 1140

Therefore, 3 star + 3 moon = 1230+3420=4650

Subject :IMO    Class : Class 6

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 1

(A): Lolipop + cupcake + burger+ cup of tea = Rs 15

Lolipop + cupcake + burger = Rs 9

So, cup of tea = Rs 15 - Rs 9 = Rs 6

Change the man will get back = Rs 10 - Rs 6 = Rs 4

Subject :IMO    Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 7