# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 6
ans is C - 75

Class : Class 6
ANS is C i.e. 75

Class : Class 6
c

## Ans 4:

Class : Class 6
c is correct ans

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 6
b

Class : Class 6
D

## Ans 3:

Class : Class 4
57/95 = 51/x So, x = 51 x 95 / 57 = 17 x 5 = 85 Therefore 3x - 8 / 3x 8 = (3 x 85) - 8/(3 x 85) 8 = 255 - 8/ 255 8 = 247/263 Answer-(D) 247/263

Class : Class 6

## Ans 5:

Class : Class 6
d

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 3
Are balloons also circular or oval?

## Ans 2:

Class : Class 4
Are baloons also circle

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 7
Vaisnavi, it is very easy

## Ans 2:

Class : Class 5
it is very difficult to divide such a big number

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 4

## Ans 2:

Class : Class 7

Subject :IMO    Class : Class 8

## Ans 1:

Class : Class 10
This equation is formed like that: Let present age =x Twenty years ago=x-20 A.T.C x-20 = 1/3 ×x -20 =1/3x-x -20 = -2/3x 20÷2/3 =30 years Age after 15 years =30+15 =45 years

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 7
according to me, the ans should be 3 litres. as 1.5 L * 3 = 4.5 L which is the amount used in 3 days(Tue, Wed n Thurs) hence, 7.5 L- 4.5 L=3 LITRES.That, according to me, is the answer

Class : Class 8
b

## Ans 3:

Class : Class 6
I THINK THURSDAY OR MONDAY SHOULD BE EXCLUDED

## Ans 4:

Class : Class 7
I think B

Subject :IMO    Class : Class 9

## Ans 1:

Class : Class 9
d = 75% of old d ..... => r = 75 %of old r..... volume of sphere =4/3 *pi*r*r*r...... new= 4/3*pi*r*r*r*27/64..... 4/3*pi*r*r*r will cancel out..... volume(new) =27/64 of old, decreased by 37/64, % =37/64*100=3700/64=37*25/16 = 57.81.... therefore answer is opt (D) .....hope you understood!!!!!

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 3
B

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 5
C

Class : Class 4
c