# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 5
Answer: 1, Because smallest 5 digit odd number is 10001. Therefore difference between thousandth place digit and ones place digit is 1-0=1. Answer: (C)

## Ans 2:

Class : Class 7
The 2nd smallest odd 5 digit number is 10003. So difference between the ones place and thousands is 3-0=3. Ans. 3. which is option A

Class : Class 4
It's A only

## Ans 4:

Class : Class 6
oh thanks by mistake instead of 10003 i thought 11113

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 10

Solution
The weight of 9 balls = 500 + 500 + 800 = 1800 g
Weight of 1 ball = 200 g
Weight of 5 balls = 1000g
PS: The figure may not be clear. We are replacing it with a more clear figure.

## Ans 2:

Class : Class 5
The figure is not clear on right hand side it is actually 800+500+500= 1800 kg left side = 9 balls so 1 ball weight is 1800 /9 = 200 kg 5 balls = 1000 kg answer D

## Ans 3:

Class : Class 5
figure at the top was not clear it should be clear so that students can gain marks in a justified way

## Ans 4:

Class : Class 9
[D] 1000g

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 6
640 you idiot

Subject :IMO    Class : Class 7

## Ans 1:

Class : Class 9

Subject :IMO    Class : Class 7

## Ans 1:

Class : Class 7
In question the phrase 'is added to itself' should be ommited. Then the answer matches with the question

Class : Class 7

## Ans 3:

Class : Class 7

Subject :IMO    Class : Class 10

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 10

## Ans 1:

Class : Class 10

Subject :IMO    Class : Class 8

Class : Class 3

## Ans 2:

Class : Class 4
from where the 12 come?

## Ans 3:

Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 7

Class : Class 1
860% of 50= (860/100)x50 and 50% of 860 is (50/100)x860

Subject :IMO    Class : Class 8

Class : Class 8

## Ans 2:

Class : Class 8
answer is coming as B in site

## Ans 3:

Class : Class 10

Solution
Work done by A in 1 day = 1/9
Work done by B in 1 day = 1/9 + 50% of 1/9 = 3/18 = 1/6
Days needed by B to complete the work = 6 days

Class : Class 8
6