# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 7
yes, the answer should be a

## Ans 2:

Class : Class 6
A

Subject :IMO    Class : Class 3

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 5

## Ans 2:

Class : Class 8
B

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 6
Ans is D.

## Ans 2:

Class : Class 9

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 6

Class : Class 4

Class : Class 5
i also know ok

## Ans 4:

Class : Class 8
I calculated I got 22 but in different way 4 and 7 have difference of 3 and so do 9 and 12 next figure 8 and 16 have difference of 8 and so do 15 and 23 and 19 and 15 have difference of 4 and so should 18 and ? (missing number) should have difference of 4 so 18 4 = 22 so I got 22 answer

Class : Class 4

## Ans 6:

Class : Class 7
Fig 1 :(2-9) 4=7Fig 2 : (23-15) 8=16Fig 3: (19-15) 18=22 option D

Class : Class 3
22

Class : Class 7

Class : Class 8

Class : Class 6

Class : Class 4
Option A

Class : Class 5
Who

Class : Class 4
22

## Ans 14:

Class : Class 8
The answer is D because 7 plus 9 = 16 - 4 = 12 ... So, in this way 19 plus 18 = 37 -15 =22

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 8

## Ans 2:

Class : Class 8
Why is it written PQ at the second time? It should be PO

Class : Class 8

## Ans 4:

Class : Class 6
It should be written PO the second time, not PQ.

## Ans 5:

Class : Class 7
The answer is 4.1 as 8.2 divided by 2is 2.1

Class : Class 6

## Ans 7:

Class : Class 6
it should not be PQ in the second instance . it should be PO.

## Ans 8:

Class : Class 7
It should be written PO the 2nd time

## Ans 9:

Class : Class 8
It should be written PO the second time. Then this answer will be correct. Because PQ is bisected at O so PO will be 4.1 This question is wrong.

Class : Class 7
wrong question

## Ans 11:

Class : Class 9
confusing and incorrect question but answer pretty obvious

## Ans 12:

Class : Class 9
It should be PO not PQ

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 7

Class : Class 6

Class : Class 8

Class : Class 9

## Ans 5:

Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 2

Class : Class 6

Class : Class 5

Class : Class 2

Class : Class 2

Class : Class 6

Class : Class 3
mine was wrong

## Ans 8:

Class : Class 2

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 8

Class : Class 7

## Ans 3:

Class : Class 6
Ans is A because Sonam started studying at 10:18 am and stopped studying at 1:8 pm. So 1:8-10:18=1:08-10:18=12:68-10:18=2:50, which is the time duration.

Class : Class 5

Class : Class 7