# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 3
I guess the answer should be B - 30th. 30th person will be the 5th 6th person and 3rd 10th person.

Class : Class 8

Class : Class 4

## Ans 4:

Class : Class 4
Gjjihgh

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 5
C is correct.Not D

## Ans 2:

Class : Class 8
157 +311=468 468 +166=634 so answer is [C]

## Ans 3:

Class : Class 4

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 5

## Ans 2:

Class : Class 6
Answer B, Kritika by Rs 500

## Ans 3:

Class : Class 6
Kartik,rs.500

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 4
Ans-D

## Ans 2:

Class : Class 4
X = 4,y=6,z=8 and m=1 . Therefore the answer is B (6)

## Ans 3:

Class : Class 4
x = 4, y =6, z = 8, M = 1 therefore answer is 6

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 6
it is d only

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 5

Class : Class 4

## Ans 3:

Class : Class 10
Answer is C because that is THE BEST for this situation. If we use Kilograms, the weight will come in fractions and hence is not THE BEST answer.

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 2

## Ans 2:

Class : Class 10
Answer is D Reason: Maya today is 18 years. So six years back she was 12 years old. At that time Namita was 48 (4 times Myaya's age), So Namita is 54 years ow (after 6 years). So Namita + Maya is 54 + 18 = 72

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 8

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 5
Answer is A.Multiply 6 and 5 then 2 and 3 then add both products

## Ans 2:

Class : Class 5
We have to multiply 6 and 5 then 3 and 2 then add the both products

Class : Class 10