International Maths Olympiad Forum By SOF Olympiad Trainer

User Forum

Subject :IMO    Class : Class 3

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1

(A): Circle  x  circle = 36

⇒circle = 6
  circle +  circle + circle + diamond = 42

⇒ 6 + 6 + 6 + diamond = 42
Diamond = 42-18 = 24
So, diamond + circle = 24 + 6 = 30


Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 5

Ans 1:

Class : Class 5
gfcbg

Ans 2:

Class : Class 5
100LAKH IS 10MILLION

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 5

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 4

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1

(B): Number of toys produced in 1 day = 869

Number of days in 3 weeks = 7 x 3 = 21
Number of toys produced in 3 weeks i.e. 21days = 869 x 21
= 18249 


Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 5

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1

(D): According to question, we have
 = 7.50 – 2.75 = 4.75 kg
∴  = 2  = 2 × 4.75 = 9.5 kg


Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 6

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 6

Ans 1:

Class : Class 6
the answer should be(C)

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 6

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 6

Ans 1:

Class : Class 6

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 8

Ans 1:

Class : Class 7

Ans 2:

Class : Class 7

Post Your Answer