# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 1

(A): Number of tea bags sold on Monday = 232
Number of tea bags sold on Tuesday = 82 + 232 = 314
Number of tea bags sold on both days  = 232 + 314 = 546

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 1

(A): Height of the doll = 35 cm
Lets check the options,
A) 108 - 73 = 35 cm
B) 64 - 32 = 32 cm
C) 88 - 22 = 66 cm
D) 95 - 65 = 30 cm

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 6
OPTION A

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 1

(A): 1X  = 3 V

Also, 1 U = 3 X

= X + X + X

= 3V +3V + 3V = 9V

Subject :IMO    Class : Class 1

Class : Class 1

(B): Given amount = ₹ 50 + ₹ 50+ ₹ 20 = ₹ 120
Among the options only toy car costs less than ₹ 120.
So, toy car can be bought from the given amount of money.

Subject :IMO    Class : Class 9

## Ans 1:

Class : Class 9

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 6
OPTION B

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 6
OPTION D .9 AS , 9-7=2 9-6=3

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 6
OPTION A AS 4 BLOCK ARE SHADED OUT OF 16. SO RATIO IS 4:16 WHICH IS EQUIVALENT TO 1:4

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 1

(B):  Cost of 1 kg rice = ₹ 15
Cost of 10 kg rice = ₹ (15 × 10) = ₹ 150
Cost of 1 kg sugar = ₹ 20
Cost of 15.04 kg sugar = ₹ (20 × 15.04)
= ₹ 300.80
Cost of 1 kg salt = ₹ 9
Cost of 5.06 kg salt = ₹ (9 × 5.06) = ₹ 45.54
Total cost = ₹ (150 + 300.80 + 45.54) = ₹ 496.34
Amount of money Chinmay gave to shopkeeper
= ₹ 1000
∴ Amount of money he get back
= ₹ (1000 - 496.34) = ₹ 503.66