User Forum Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 1
If m=6, n=4, p=3, then the equation becomes 10 x 62 â 16 X 4 + 2 X 3 + 5 = 10 X 36 â 64 + 6 + 5 = 360 â 64 -11 = 360 â 75 = 285

Ans 2:

Class : Class 8
its not 285 but its - 285

Subject :IMO    Class : Class 4

Ans 1:

Class : Class 6
In first one, middle figure go to the bottom right corner, bottom right corner figure go to upper left corner , upper left corner figure go to middle and upper right and bottom left figure just change their places. So, if the same rule is used in figure 3 and 4, the answer is c.

Ans 2:

Class : Class 6
In first one, middle figure go to the bottom right corner, bottom right corner figure go to upper left corner , upper left corner figure go to middle and upper right and bottom left figure just change their places. So, if the same rule is used in figure 3 and 4, the answer is c.

Class : Class 4
C

Ans 4:

Class : Class 4
C

Subject :IMO    Class : Class 4

Ans 1:

Class : Class 4
Only 8 has a line of symmetry

Ans 2:

Class : Class 4
Here 2 3=5 and if we continue like this then 5 3=8 and 8 3=11 so, 9 is the odd one out and "D" is the correct answer.

Ans 3:

Class : Class 4
YEP

Class : Class 1
Here, the figure in option 'C' is only symmetrical while the rest of the figures are not symmetrical. Hence, figure in option 'C' is the odd one out of all the four figures.

Ans 5:

Class : Class 5
it is D and C as 8 is Symmetrical and others are not and 2 3=5, 5 3 = 8, 8 3=11 but the last option is 9 and 8 1=9

Ans 6:

Class : Class 4
It would be (5) because it is only a prime number.

Ans 7:

Class : Class 5
all the gaps are =plus signs

Ans 8:

Class : Class 4
Can you show where is symmetrical line in "D" that means 9

Ans 9:

Class : Class 4

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 5

Ans 2:

Class : Class 8
d - none of these

Ans 3:

Class : Class 8
d - none of these

Class : Class 4
d

Class : Class 1

Ans 6:

Class : Class 6
D

Subject :IMO    Class : Class 9

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 6

Ans 1:

Class : Class 9
nooo

Class : Class 1
Priya started her work from a monday and continued her work for 15 days. So, she had worked for 2 saturdays + 13 weekdays. We know that she works for 8 hours a day,so For working on the weekdays, she will receive= 13 X Rs. 50.50 X 8 = Rs. 5252 For working on 2 saturdays, she will receive= 2 X Rs.85 X 8 = 1360 Thus, the total amount she will receive is Rs.5252 + Rs. 1360 = Rs. 6612. Hence, the correct answer is D.

Ans 3:

Class : Class 8
yeah true

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 7

Class : Class 6

Class : Class 4

Class : Class 7

Class : Class 7

Class : Class 6

Ans 7:

Class : Class 6

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 5

Ans 2:

Class : Class 5

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 5

Class : Class 2
225

Class : Class 1