International Maths Olympiad Forum By SOF Olympiad Trainer

User Forum

Subject :IMO    Class : Class 4

Ans 1:

Class : Class 6
b=140 kg

Ans 2:

Class : Class 6
B is the answer means 140

Ans 3:

Class : Class 6
B is the answer means 140

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 6

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 3

In the figure below, a large rectangle has a length of 60 meters and a width of 20 meters. A smaller rectangle has a length of 30 meters and width of 20 meters. Which statement is correct?



AThe perimeter of the large rectangle is twice the perimeter of the small rectangle.
BThe perimeter of the large rectangle is equal to the perimeter of the small rectangle.
CThe perimeter of the large rectangle is 30 meters more than the perimeter of the small rectangle.
DThe perimeter of the large rectangle is equal to 160 meters and the perimeter of the small rectangle is equal to 100 meters.


Ans 1:

Class : Class 5
D is the right answer. Large Rectagle - 60+60+20+20 = 160 Small - 30+30+20+20 = 100

Ans 2:

Class : Class 3

Ans 3:

Class : Class 3
aaa

Ans 4:

Class : Class 4

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 9

Ans 1:

Class : Class 9
C

Ans 2:

Class : Class 9
answer is C

Ans 3:

Class : Class 9
Ans :C

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 9

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1
The correct answer is A.

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 5

Ans 1:

Class : Class 7
d

Ans 2:

Class : Class 5
D

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 5

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1
The correct answer is D.

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 6

Ans 1:

Class : Class 6
answer is c 1902 1908 1914 1920 1926 1932 1938 1944 1950 1956 1962 1968 1974 1980 1986 1992 1998

Ans 2:

Class : Class 7
Arnav, how did you solve..?

Ans 3:

Class : Class 6
hello b

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 8

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1
The correct answer is B.

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 4

Ans 1:

Class : Class 4
for 1st hour Rs.15 + 10 +10 +10 +10 +10 +10 = Rs.75 { because every half hour he pays Rs.10 therefore for 3 additional hours he has to pay Rs.60 + 15 = 75}

Post Your Answer