# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 7

Class : Class 8

## Ans 2:

Class : Class 8
There is no "C" you pinhead.They are all "A".

Class : Class 1

The line segment joining a vertex of a triangle to the midpoint of its opposite side is called a median of the triangle.
The perpendicular line segment from a vertex of a triangle to its opposite side is called an altitude of the triangle.
A triangle has three altitudes and three medians.

## Ans 4:

Class : Class 10
We have to use some common sense Zach (nuts)

## Ans 5:

Class : Class 3

Subject :IMO    Class : Class 10

Class : Class 1

The correct anser is D.

Circumference = 24πm, Width of track= 2 m

As we know that circumference = 2πr
Therefore, 2πr = 24π

r = 12m

Now, Radius of outer circle = Radius of inner circle + Width of the track = 12 m + 2 m = 14 m
Again, Circumference of outer circle = 2πR = 2 X 3.14 X 14 = 88 m

Hence, the quantity of wire required to surround the path completely is 88 m.

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 5
Yes. One answer, different solution. Too many mistakes.

Class : Class 9

## Ans 3:

Class : Class 5
It will be CD as it is the only consecutive pair of letter.

## Ans 4:

Class : Class 9
According to the solution, A is correct. Why has SOF given D as correct answer? SOF please correct this.

Class : Class 5
A

## Ans 6:

Class : Class 5
Why is it like this? Even solution says its A... I'm mind blown

Class : Class 7

Class : Class 8

## Ans 9:

Class : Class 5
ans. is 'A' please correct it

Class : Class 6

## Ans 11:

Class : Class 5
Why would they put B as a different combination of letters?

## Ans 12:

Class : Class 6
A IS THE CORRECT ANS

## Ans 13:

Class : Class 8
Ans is A ,if you think you are wrong check the solution

Class : Class 9

## Ans 15:

Class : Class 8
A is correct answer, It says in solution But they say d is correct

## Ans 16:

Class : Class 9
Ans is A as per the solution also

Class : Class 9

## Ans 18:

Class : Class 6
If you see the solution , it says it is CD but in answers it says D

## Ans 19:

Class : Class 5
CD IS ONLY consucutive so only ans A

Class : Class 6

Class : Class 9

## Ans 22:

Class : Class 4
the solution is correct but option given as correct answer is wrong, did not expect this from SOF

Class : Class 9

## Ans 24:

Class : Class 7
A. The solution is correct but the option they are showing is wrong.

## Ans 25:

Class : Class 5
I think it is D .. A related F and B to E then next CD so on

Class : Class 5
It is A!

## Ans 27:

Class : Class 8
HA CHAL BE SAHI ANSWER BATA JALDI KAR

## Ans 28:

Class : Class 5
Option A is the only answer.

## Ans 29:

Class : Class 7

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 9
Answer c cause there are four balls in each and 45 +45 =90,90/6=15

Class : Class 7

Class : Class 3
15kg

## Ans 4:

Class : Class 4
15 kg

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 3
c will be the answer because I am very INTELLIGENT nobody is more smarter than me1

Class : Class 5

Class : Class 2

Class : Class 5
B

Class : Class 7

Class : Class 4

## Ans 7:

Class : Class 4
8 is the answer because 80 multiplied by 8 is =640 Answer from dear Shiven Dinkar

## Ans 8:

Class : Class 8
B B B We say B Do you agree To our answer B?

## Ans 9:

Class : Class 6

Subject :IMO    Class : Class 9

Class : Class 1

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 6

Class : Class 1

Perimeter of each square = 32 cm
⇒ 4 × side of square = 32 cm
⇒ Side of square = (32 ÷ 4) cm = 8 cm
∴ Perimeter of the figure = 10 × 8 = 80 cm

## Ans 3:

Class : Class 9
What a stupid master!

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 1

The order from eldest to youngest is
M, N or R, Q
So, M is the eldest.

## Ans 2:

Class : Class 8
I also know that the correct answer is A

Class : Class 7

## Ans 4:

Class : Class 9
the data is inadequate becuse n can be greater or smaller than m because it is mentioned only that n is not as old as m and also it is not mentioned relationship between r ad n

Class : Class 5

## Ans 6:

Class : Class 7
There is no correct info about N .

## Ans 7:

Class : Class 7
I agree with ARUNAV

## Ans 8:

Class : Class 10
the answer can be 'c' as there is not enough info on 'r'

Class : Class 7

## Ans 10:

Class : Class 7
NO HARISH

Subject :IMO    Class : Class 9

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 4
Quantity of flour Beena had =4 kg = 4000 g. Quantity of flour used to bake cake = 3 kg 60 g = 3060 gQuantity of flour left with Beena = 4000 -3060 = 940 gHence the correct answer is Option B

Class : Class 1

Quantity of flour Beena had = 4 kg = 4000 g
Quantity of flour used to bake cake = 3 kg 60 g = 3060 g
Quantity of flour left with Beena = 4000 – 3060 = 940 g
Hence, the right answer is Option B.

Class : Class 4