# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 4
answer is C because 20 20 = 40 , 10 10 = 20 , so the answer is 40 20 =60 It is so simple

## Ans 2:

Class : Class 3
CONFUSION IN THIS ONE

Class : Class 6
I got confused

Class : Class 3

Class : Class 7

## Ans 6:

Class : Class 6
C ,60 as 20 10 = 30 so a should be the answer but this is only half square ,30 * 2 = 60 .So C is the answer.

## Ans 7:

Class : Class 3
it should be 30 because 20 10=30 length=20 m breath=10 m

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 6
(D) (-,/)

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 1

(B)

Milk + Milk + Milk + Milk = 900 ml
⇒ 4 (Milk) = 900 ml
⇒ Milk = 900 ÷ 4 = 225 ml

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 5
a

## Ans 2:

Class : Class 6
HOW ? THE FORMULA IS 5 X 7 8 AND THE DENOMINATOR WILL REMAIN 8 ONLY. PLEASE CHECK AGAIN REVISEWISE, NOIDA.

Class : Class 1

The correct answer is option A.

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

## Ans 16:

Class : Class 6
(D) iii and iv

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 1

(D)

Time taken by Anjali to complete one round = 30 minutes
Time taken by Anjali to complete two rounds = 30+ 30 = 60 minutes or 1 hour.

Class : Class 6
iiiiiiiijjjj'

## Ans 3:

Class : Class 4
forgot

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 1

Amount of money Shilpa has = ₹500
Cost of hat = ₹199
Cost of hairclip = ₹ 25
∴ Total cost = ₹(199 + 25) = ₹224
Now, money left with Shilpa
₹ (500 - 224) = ₹276

Class : Class 1

Amount of money Shilpa has = ₹500
Cost of hat = ₹199
Cost of hairclip = ₹ 25
∴ Total cost = ₹(199 + 25) = ₹224
Now, money left with Shilpa
₹ (500 - 224) = ₹276

Class : Class 9

## Ans 4:

Class : Class 6

Subject :IMO    Class : Class 8

## Ans 1:

Class : Class 8
b??????????????????????????????????????????

## Ans 2:

Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 7
B is the answer to this question

## Ans 2:

Class : Class 5
Area of backyard = 6 x 11 = 66 sq.m Area of Basketball Court = 5 x 7 = 35 sq.m Area of grass = 66 - 35 = 31 sq.m

Class : Class 8

Class : Class 5

## Ans 5:

Class : Class 6
B Is the answer they are wrong

## Ans 6:

Class : Class 6
It should be 35 Sq. m