# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 1

(A): Circle  x  circle = 36

⇒circle = 6
circle +  circle + circle + diamond = 42

⇒ 6 + 6 + 6 + diamond = 42
Diamond = 42-18 = 24
So, diamond + circle = 24 + 6 = 30

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 7

## Ans 2:

Class : Class 10
100LAKH IS 10MILLION

Class : Class 5
mama mia

Class : Class 5

Class : Class 10
gfcbg

## Ans 6:

Class : Class 9
Devij what are you doing. Write something readable.

## Ans 7:

Class : Class 5
there is no 100 lakh

Class : Class 6
10 million

Class : Class 8

Class : Class 7

## Ans 11:

Class : Class 5

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 5

## Ans 2:

Class : Class 7

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 1

(B): Number of toys produced in 1 day = 869

Number of days in 3 weeks = 7 x 3 = 21
Number of toys produced in 3 weeks i.e. 21days = 869 x 21
= 18249

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 1

(D): According to question, we have
= 7.50 – 2.75 = 4.75 kg
∴  = 2  = 2 × 4.75 = 9.5 kg

Subject :IMO    Class : Class 6

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 6

Class : Class 6
Good question

## Ans 3:

Class : Class 3
in table 2 the order is delhi chennai mumbai whereas in table 1 the order is delhi mumbai then chennai

## Ans 4:

Class : Class 6

Subject :IMO    Class : Class 6

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 7
Right angle formed from 3 to 6 am is 6 and not 12.

Class : Class 6

## Ans 3:

Class : Class 6
wrong question, as right angle formation is only possible wrt to hr hand or sec hand and answer to this question is not possible, as the minutes hand forms 06 times right angle with hr hand from 3 am to 6am, the option is not available.

Subject :IMO    Class : Class 8

Class : Class 9

Class : Class 9

## Ans 3:

Class : Class 10
none of the options is correct