# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 4
2 CD = 100 1 TOY CAR=90

## Ans 2:

Class : Class 5
class 3 please expian the example

Class : Class 5

## Ans 4:

Class : Class 9
2 CD=50*2=100 1 toy car=90/2=45 1 book=380/4=95 95+45+100=240

Class : Class 3

Class : Class 3

Class : Class 5
B

Class : Class 4

## Ans 9:

Class : Class 4
it is 500-240=260 ,so the correct answer is the option B

## Ans 10:

Class : Class 8
its 500-240=260 is the ryt answer.they are asking how much amount is left

## Ans 11:

Class : Class 2

Subject :IMO    Class : Class 7

Class : Class 1
When we open the brackets, the equation becomes:- 10x-70-4x+20+8x+40=0 14x-10=0 14x=10 x=10/14.

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 7
no option is correct 34 is the correct answer

## Ans 2:

Class : Class 7
no option is correct 34 is the correct answer

## Ans 3:

Class : Class 7
no option is correct 34 is the correct answer

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 6

## Ans 2:

Class : Class 6

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 5
Answer is B (i) 14 + 8/10 + 108/100 + 345/1000 = 14 + 0.8 + 1.08 + 0.345 = 16.225(S) (ii) 24 thousand ths less than 18.7(18.676) is 0.676 More than 18(R) (iii) 15.001 + 8.015 + 4.2 + 0.06 = 27.276 (P) (iv) 341.6 x 9 (3074.4 ) – 2885.3 = 189.1 (Q)

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 6
there are three perpendicular lines

## Ans 2:

Class : Class 5
Parallel means two lines going together in one line whithout touching each other like ===== this and perpendicular means 90 degree like +this so answer will be D : 2

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 5

Class : Class 6

## Ans 3:

Class : Class 4
the correct answer is D because the pattern is 1 next then skip one and it continues so the correct answer is D

Class : Class 3
ans d

Class : Class 4

## Ans 6:

Class : Class 4
the correct answer is D because the pattern is 1 next then skip one and it continues so the correct answer is D

Class : Class 1

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 5
C

## Ans 2:

Class : Class 5
C

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 8
OPTION d

## Ans 2:

Class : Class 7

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 4
D is answer Saurav sheoran and Anirudh Bhattacharjee count with fingers the no. of hours 10:30 7:00 = 5: 30 AND 5:30 0:45 = 6:15

Class : Class 5
B

## Ans 3:

Class : Class 5
The answer will be B because sleep time is from 10:30 and wake time is 6;30 and gap between the time is 7 hours 45 minutes