International Maths Olympiad Forum By SOF Olympiad Trainer

User Forum

Subject :IMO    Class : Class 1

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 3

Ans 1:

Class : Class 3
D

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 9

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 6

Ans 1:

Class : Class 6

Ans 2:

Class : Class 6

Ans 3:

Class : Class 6

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 5

Ans 1:

Class : Class 5
my answer is b

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 6

Ans 1:

Class : Class 6

Ans 2:

Class : Class 6

Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 4

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1

(B):

Length of rope Sakshi has
= 7 yards = 7 × 3 = 21 feet
Length of rope she needs = 35 feet
So, length of more rope she needs
= (35 - 21) feet = 14 feet.


Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 4

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1

(D):

Total amount of money Renu earns = ₹ 25000
Amount of money she spends = ₹ 4500 + ₹ 8500 + ₹ 700 = ₹ 13700
So, amount of money she will save
= ₹ 25000 - ₹ 13700 = ₹ 11300.


Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 4

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1

The correct answer is option D. 


Post Your Answer

Subject :IMO    Class : Class 4

Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1

(D):


Post Your Answer