# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 1

## Ans 1:

Class : Class 3

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 5
Look there are 7 coins of Rs. 5 = Rs. 35,6 coins of Rs. 2= Rs.12 & 3 coins of Rs. 1= 3 So,we'll add the nos. in answer. 35+12+3=Rs. 50 Now find out which option has Rs. 50 in answer . Option[A] 20+10=Rs.30 Option[B] Only note of Rs. 20 is shown.So,Rs.20. Option [C] 10+ 20+20=Rs.50 Option [D] 5+10=Rs.15 So,it's Option [C] As it adds to Rs. 50

Class : Class 4

## Ans 3:

Class : Class 4
option a and b are same. I am so confused about it

Subject :IMO    Class : Class 7

Class : Class 8

Class : Class 9

## Ans 3:

Class : Class 8
csolution is corrext

## Ans 4:

Class : Class 7
c is the correct solution

Subject :IMO    Class : Class 7

## Ans 1:

Class : Class 8
B

Subject :IMO    Class : Class 7

## Ans 1:

Class : Class 7

Subject :IMO    Class : Class 7

## Ans 1:

Class : Class 8
Where is the figure?

## Ans 2:

Class : Class 3
Where is the Figure ? Got Confused

## Ans 3:

Class : Class 9
Where is the figure?

Class : Class 7

## Ans 5:

Class : Class 7
where is the figure

Class : Class 7

Class : Class 8

## Ans 8:

Class : Class 7
Where is the figure It must be in question not solution

Class : Class 8

Class : Class 7

## Ans 11:

Class : Class 7
where is the figure

## Ans 12:

Class : Class 7
where is the figure

## Ans 13:

Class : Class 9
Where is the figure?

Subject :IMO    Class : Class 7

## Ans 1:

Class : Class 9
Ver cine en linea - https://blog.libero.it/wp/veronlinegratispelicula/2019/09/17/rambo-last-blood-ver-online/ Rambo Last Blood 5 pelÃ­cula en mexicana Rambo Last Blood pelicula en linea hd Rambo Last Blood 5 pelicula fox Rambo Last Blood si pelÃ­cula Rambo Last Blood 5 pelicula 24 Rambo Last Blood pelÃ­cula Rambo Last Blood Ver pelicula Rambo Last Blood Ver pelicula online Rambo Last Blood Ver pelicula online Rambo Last Blood ver pelÃ­cula gratis Rambo Last Blood ver pelicula latino Rambo Last Blood ver mexicana Rambo Last Blood 5 Ver pelicula catalÃ  Rambo Last Blood 5 ver pelÃ­cula galego Rambo Last Blood ver pelicula euskara Rambo Last Blood y descargar pelÃ­culas gratis Rambo Last Blood y descargar peliculas Rambo Last Blood cine latino online Rambo Last Blood 5 pelicula online gratis Rambo Last Blood online pelicula mexicana Rambo Last Blood pelicula latino online Rambo Last Blood 5 pelÃ­cula completa Rambo Last Blood 5 pelicula completa online

Subject :IMO    Class : Class 7

Class : Class 8
i agree

## Ans 2:

Class : Class 9
In your solution- sign is missing in the denominator. It should be -3/10 3/5. None of the options match.

## Ans 3:

Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 8

## Ans 1:

Class : Class 9
Answer is D only A is wrong.

Class : Class 9

Class : Class 10

Class : Class 9
D

Class : Class 9

Class : Class 8

Class : Class 8

Class : Class 8

## Ans 9:

Class : Class 9
d

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 6
Ans will be 66651 on given credentials. But in solution calculation is wrong. Plz correct.

Class : Class 6

## Ans 3:

Class : Class 9
This question is driving me crazy!!!So much of calculation for my lazy bones!!!!!!!!

Class : Class 4
g

Class : Class 6