User Forum

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 1

(D):

Total amount of money Renu earns = ₹ 25000
Amount of money she spends = ₹ 4500 + ₹ 8500 + ₹ 700 = ₹ 13700
So, amount of money she will save
= ₹ 25000 - ₹ 13700 = ₹ 11300.

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 1

The correct answer is option D.

Subject :IMO    Class : Class 4

Class : Class 7

Class : Class 6

Ans 3:

Class : Class 6
It is both b and c ð¤ð»ð¤ð»ð¤ð»ð¤ð»ð¤ð»ð¤ð»ð¤ð»ð¤ð»ð¤ð»ð¬ð¬ð¬ð¬ð¬ð¬ð¬ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡ððð¥ð¥ð¥ð¥ð¥ð¥ð¥ð¥ððððððððððððððð¯ð¦ðµð

Class : Class 1

(D):

Class : Class 2

Class : Class 4
both A and D

Ans 7:

Class : Class 4
doubt

Subject :IMO    Class : Class 7

Class : Class 9

Class : Class 7

Class : Class 8

Ans 4:

Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 5

Ans 1:

Class : Class 9
Ans is C for catastrophe

Ans 2:

Class : Class 7

Class : Class 1

(C): Total number of apples = 69875
Number of apples in 1 box = 325
∴ Number of boxes required
= 69875 ÷ 325 = 215

Subject :IMO    Class : Class 7

Subject :IMO    Class : Class 6

Ans 1:

Class : Class 8
what!? are you all stupid!!

Ans 2:

Class : Class 6
It is 1. 1 is divisible by all numbers

Class : Class 1

(C): The smallest number that is exactly divisible by 12, 14, 18, 22 is 1.

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 9
Option C

Class : Class 8

Class : Class 6

Ans 4:

Class : Class 2

Subject :IMO    Class : Class 6

Class : Class 1

(A): P = 6 - 4 = 2
Q = 7 - 5 = 2

Subject :IMO    Class : Class 7

Class : Class 7
what is D here?

Ans 2:

Class : Class 7
It should just be abc

Class : Class 7
Steps 1