# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 6

## Ans 1:

Class : Class 4
Total number of egg trays = 58970252 Number of egg trays sent to Delhi = 3789441 Number of egg trays sent to Punjab = 4207985 â´ Number of egg trays used = 3789441 4207985 = 7997426 â´ Number of egg trays left = 58970252 â 7997426 = 50972826 Number of egg in 1 tray = 30 â´ Number of eggs in 50972826 trays = 30 Ã 50972826 = 1529184780 very very easy...â¦..

Class : Class 6

## Ans 3:

Class : Class 4

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 4
I think 5000 0r 3500 or 4000 maybe 5000 as I have 4690 points right now

## Ans 2:

Class : Class 4

Subject :IMO    Class : Class 5

Class : Class 1

(B): First digit = 2 x 2 = 4
Third digit = 8  (8 ÷ 4 = 2)

Fourth digit = 9
The number from options is 4789

Subject :IMO    Class : Class 2

Class : Class 1

(C):

Therefore, number of sleeping lines = 5

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 1

(C):

Distance travelled by Latika = (145 + 126)
= 271 km
Distance travelled by Garima = ( 68 + 145) x 2
= 213 x 2 = 426 km
Therefore, Garima travelled a longer distance .

Difference = 426 – 271 = 155 km

Class : Class 1

(C):

Distance travelled by Latika = (145 + 126)
= 271 km
Distance travelled by Garima = ( 68 + 145) x 2
= 213 x 2 = 426 km
Therefore, Garima travelled a longer distance .

Difference = 426 – 271 = 155 km

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 4
it should be B not C

## Ans 2:

Class : Class 4
C

Subject :IMO    Class : Class 4

Subject :IMO    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 4
THANK YOU SO MUCH MASTER ANSWER- ADMIN FROM Revisewise, Noida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! But master answer are you in class 1? in your class it is written so. see Class : Class 1

Class : Class 1

Option B is correct.

Class : Class 4

Class : Class 4
Option B

## Ans 5:

Class : Class 7
Answer is B because :first we have to multiply 80 and 4 (80 X 4)= 240 (length) now multiply 80 and 2 ( 80 X 2 ) = 160 now add 240 and 160 ( 240 160 ) = 480 So the correct answer is option B ( 480 )

## Ans 6:

Class : Class 4
yes

Subject :IMO    Class : Class 1

Class : Class 1

The correct answer is option A.