Garima travelled from Town S to Town Q and came back to Town S, and Latika travelled from Town R to Town P. Who travelled a longer distance and how much longer?
(A) Latika, 155 km
(B) Garima, 145 km
(C) Garima, 155 km
(D) Latika, 145 km
Ans 1: (Master Answer)
Distance travelled by Latika = (145 + 126)
= 271 km
Distance travelled by Garima = ( 68 + 145) x 2
= 213 x 2 = 426 km
Therefore, Garima travelled a longer distance .
Difference = 426 – 271 = 155 km
Which tree is fourth to the right of 6th tree from the right end?
The correct answer is C.
Sahil has a field in the shape of rectangle. The length of the field is twice its breadth. The breadth is 80 m. Find the perimeter of the field.
A 360 m
B 480 m
C 460 m
D 520 m
SOF I have a question I request you to answer it. Is it OK if I solved it like this? (160=L 160*2=320as breadth is 80 so 2 breadth is 160 So, 320 160=480)And that too if my answer is right? Key - * = Multiplication Sign I want Answer ASAP. Please as this question may come in IMO.
Priya's drawing consists of two rectangles, two circles and three triangles. Which of the following is Priya's drawing?
If the LCM of three numbers is 9570, then their HCF is
superhero 96 superman batman ironman hulk thor thanos