# User Forum Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 6
6th multiple of 7 = 4210th multiple of 7 = 7042 - 70 = 2828* 2 = 56So, the correct answer is B.

Class : Class 1

(B): 6th multiple of 7 = 42
10th multiple of 7 = 70
Now, = 2 × (70 - 42) = 2 × 28 = 56

## Ans 3:

Class : Class 1
And I did not understand the solution. So, can u explain it better?

## Ans 4:

Class : Class 1
Ans 1 I think u have copied this from the solution. This is the same thing in the solution. No offence.

Subject :IMO    Class : Class 9

## Ans 1:

Class : Class 8

Class : Class 1

(D): Division of any two integers is not always an integer.

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 1

(D): Time clock showing = 5:10
Since its 5 minutes slower, actual time = 5:15
Rahul went out to play at 5:15, and came back after 25 minutes
Actual time he came back = 5:40 p.m.

Subject :IMO    Class : Class 7

## Ans 1:

Class : Class 5
what if we keep the values of a = 4, b = 8, c = 1, d = 2 . and now try

## Ans 2:

Class : Class 8
No, it's answer B.. I would suggest you to take numeric values for a, b, c and d.. Then u will get to know the answer..

Subject :IMO    Class : Class 6

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 1

(C):Number of boxes = 8

Number of sweets in 1 box = 26
Number of sweets in 8 boxes = 26 x 8 = 208
Cost of 1 sweet = Rs 5
Cost of 208 sweets = 208 x 5 = Rs 1040

Subject :IMO    Class : Class 8

## Ans 1:

Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 1

(D): Total quantity of water Priya has in 3 buckets =
3000 + 1500 + 1007 = 5507 mL
Total quantity of  water left = 2942 mL
Quantity of water poured out = 5507- 2942 = 2565mL
= 2L 565ml

Subject :IMO    Class : Class 3

Class : Class 1

(A): Circle  x  circle = 36

⇒circle = 6
circle +  circle + circle + diamond = 42

⇒ 6 + 6 + 6 + diamond = 42
Diamond = 42-18 = 24
So, diamond + circle = 24 + 6 = 30