# User Forum

Subject :IMO    Class : Class 3

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 6
Ans is A. The rule followed is:(3 X 3)+(4 X 4)=9+16=25 and (7 X 7)+(8 X 8)=49+64=113. In the same way, (6 X 6)+(8 X 8)=36+64=100.

Class : Class 6
HOW?

## Ans 3:

Class : Class 5
sorry for the mistakes in my rules wherever there is a space ther is a plus sign

Class : Class 8

Class : Class 6

## Ans 6:

Class : Class 5
There are two more rules which i tried to follow, (A) 3 7 = 10 - 4 = 6, 4 8 = 12 - 4 = 8 but that doesn't work for the middle one(B) 3 x 4 = 12 x 2 = 24 1 = 25, 7 x 8 = 56 x 2 = 112 1 = 113 but that doesnt work for the last one

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 7
it cannot be !! there is no amount of pencils in her basket . Using some maths I found out that the number of pencils is 3 . but they say the answer is 5

Class : Class 6

## Ans 3:

Class : Class 6
Ans is A because if there would be 27 writing tools in her basket, the number of pencils would be 7. So 5 less pencils will be there than markers.

Subject :IMO    Class : Class 8

## Ans 1:

Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 6
Ans is D because the distance of city P from city X will be 40 km, the distance of city R from city X will be 30 km, the distance of city S from city R will be 50 km-30 km=20 km and the distance of city Q from city S will be 60 km-50 km=10 km.

Class : Class 5
yep

Class : Class 7

Class : Class 6

Class : Class 7
Yes

Class : Class 5

## Ans 7:

Class : Class 8

Subject :IMO    Class : Class 3

Subject :IMO    Class : Class 3

Subject :IMO    Class : Class 1

## Ans 1:

Class : Class 4

Subject :IMO    Class : Class 1

## Ans 1:

Class : Class 3

Subject :IMO    Class : Class 3

## Ans 1:

Class : Class 3
option a and b are same. I am so confused about it

Class : Class 3

## Ans 3:

Class : Class 8
Look there are 7 coins of Rs. 5 = Rs. 35,6 coins of Rs. 2= Rs.12 & 3 coins of Rs. 1= 3 So,we'll add the nos. in answer. 35+12+3=Rs. 50 Now find out which option has Rs. 50 in answer . Option[A] 20+10=Rs.30 Option[B] Only note of Rs. 20 is shown.So,Rs.20. Option [C] 10+ 20+20=Rs.50 Option [D] 5+10=Rs.15 So,it's Option [C] As it adds to Rs. 50