# User Forum

Subject :GENERAL    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 5

Subject :Sam    Class : Sample

Class : Class 5

Class : Class 5

Class : Class 5
Very difficult

Class : Class 5

Class : Class 5

Class : Class 6
explain

Class : Class 5

## Ans 8:

Class : Class 6

Subject :IGK    Class : Class 3

Class : Class 3
A

## Ans 2:

Class : Class 5

Subject :Sam    Class : Sample

Subject :GENERAL    Class : Class 5

Class : Class 8

## Ans 2:

Class : Class 8
you guys don't no the answer. It is Kim Jon Un

Subject :IGK    Class : Class 5

## Ans 1:

Class : Class 5
1-b, 2-d, 3-a, 4-c

## Ans 2:

Class : Class 5

Subject :Sam    Class : Sample

## Ans 1:

Class : Class 9
i did not understand..

## Ans 2:

Class : Class 6
18 km/h x 3 h=54 km15 km/h x 2 h=30 km54km 30km=84 km

## Ans 3:

Class : Class 7
can explain me the solution

## Ans 4:

Class : Class 5
The solution for this question is Speed 1 is 18 km per hr Time 1 is 3 3 hr Therefore distance is speed multiplied by time18Ã3=54Distance 1 is 54 kmSpeed 2 is 15km per hr Time 2 is 2 hrDistance is speed multiplied by time Therefore15Ã2=30Distance 2 is 30 km To find total distance =distance 1 distance 2=total distance54km 30km =84km84 km is the total distance

Class : Class 7
Ypls. Tell

## Ans 6:

Class : Class 7
nor , did i understand :(

Class : Class 7

## Ans 8:

Class : Class 7
18 km × 3 = 54km/h 15 km × 2 = 30 km/h Therefore 54 + 30 = 84 km/h

Subject :GENERAL    Class : Class 4

## Ans 1:

Class : Class 6
Medina is the Bill Gate's house

## Ans 2:

Class : Class 5
medina

Subject :GENERAL    Class : Class 7