User Forum

Subject :IMO    Class : Class 4

Bhavya earns ₹ 2550 in a month. Every month, she spends ₹ 1875 and saves the rest. How much will she save in 3 years?

A₹ 24300
B₹ 16200
C₹ 32400
D₹ 25600


Ans 1: (Master Answer)

Class : Class 1

(A): Amount of money Bhavya saves in one month = ₹ (2550 - 1875) = ₹ 675
∴ Her savings in one year
= ₹ (12 × 675) = ₹ 8100
Her savings in 3 years = 3 × 8100
= ₹ 24300


Ans 2:

Class : Class 4
A): Amount of money Bhavya saves in one month = ₹ (2550 - 1875) = ₹ 675∴ Her savings in one year= ₹ (12 × 675) = ₹ 8100Her savings in 3 years = 3 × 8100= ₹ 24300

Post Your Answer