User Forum

Subject :IMO    Class : Class 5

Shreya had 480 kg of rice. She poured of it into a rice container and packed of the remainder into 6 bags. How much rice was there in each bag?

A 40 kg
B 20 kg
C 30 kg
D 50 kg


Ans 1:

Class : Class 5

Ans 2:

Class : Class 6
Option C)

Ans 3:

Class : Class 6
30Option c

Ans 4:

Class : Class 5
C.30. 480/8=60. 60 X 3=180. 480-180=300. Shreya poured 180 Kg of rice in the container. Remainder= 300. 300/5=60. 60 X 3=180. 3/5 of the remainder=180. 180/6=30.

Ans 5:

Class : Class 6
Class :Has to be C

Ans 6:

Class : Class 7
option C

Ans 7:

Class : Class 4
50

Ans 8:

Class : Class 7
C is the option

Ans 9:

Class : Class 7
30 has to be the ans

Post Your Answer